16:40

Nora/Hällefors

Referat: Örebro HK röd - Nora/Hällefors

Dagens match borta mot Örebro U-16 elit som var fulla av självförtroende efter deras vinst borta mot Brynäs u-elit som leder deras serie.skulle vara en tuff nöt att knäcka.
Men vi kommer ut och spelar riktigt bra till en början vi tar också ledningen i 5 min genom Jocke som äntligen får sätta dit den. Vi skapar någon halvchans till men Örebro står emot bra och kvitterar i 8 min spelet står nu o väger . så i spelminut 13-14 olycksminut åker vi först på en spelvändning 2-1 och 3-1 genom matchens prestation av Örebros August Gunnarsson har redan dragit på sig landslagsdressen åker igenom hela laget och sprätter slutligen upp pucken otagbart i taket bakom Oliwer. Resultatet står sig perioden ut.
Mål 3-1
Skott 13-7
Utv 2-2

Inför 2:perioden pratar vi om att ligga rätt i våra positioner ej tappa puck i fel lägen vara nogranna i det vi gör ute på isen.

Men vi får en mardrömsstart redan efter 50 sek får ollie raka ur pucken ur kassen tungt i detta läge (det skulle bli ännu värre) det dröjer ytterliggare 1 min och 5-1 är ett faktum funderar på att ta time, men vi reducerar 1 min senare time får vänta men vi åker på en utv det tar endast 20 sek så är det 6-2 7-2 kommer 3 min senare i den 28:e min. Tycker nu synd om Ollie i kassen då han ställs själv gång på gång med motåndare plockar in Johan. Han sätts på prov direkt lyckas göra några räddningar men får till slut kapitulera även han vi går till vila med hemska 8-2 i baken hur ska detta sluta total förnedring el...
Mål 5-1
Skott 12-11
Utv 0-2

Inför 3:e pratar jag några allvarsord med spelarna att nu måste vi spela för vår heder att så dåligt som vi spelade i 2:a får det ej se ut. Vi försöker repa mod i killarna säger att vi banne mig skall vinna 3:e perioden.

Vi får en bra start av den 3:e vi reducerar redan efter 1 min genom Jocke som gör sitt 2 andra för kvällen det tar 2 min så gör vi ytterliggare mål nu genom Casper som välförtjänt får göra ett mål efter ha spelat bra matchen igenom står nu 8-4
Vi är på G det dröjer ca 1 min då står det helt plötsligt 8-5 mål genom Jim som får på en riktig rökare från blå som gör en strut bakom Örebros mw. Nu är det lite småpanik i Örebrobåset de tar time vi har vittring det återstår 16 min av matchen.
Tyvärr för oss trots att vi försöker, får Örebro ordning på spelet de gör ytterliggare ett mål i 52:a min överläget blir nu för stort. Matchen slutar 9-5.

Spelarna skall ha en stor eloge trots att spelet ej gick på räls att vi ändå försöker och ingen gnäller på domare el motståndare o framförallt ej på medspelare vi tar med oss spelet från 1:a men framförallt i sista som vi vinner med 3-1 till nästa match mot Västerås hemma nästa sö. Plusbetyg delas ut till Danne för sitt slit matchen igenom Även Adam gör en kanon match har +1 Casper som jag nämt tidigare. I 3 perioden kvitterar hela laget ut plus tecken för att vi verkligen gav allt och lyckades vinna perioden starkt..